Publiseringsdato
28/04/23

Sist oppdatert
28/04/23

Forfatter
Admin

Antall visninger
766

Publiseringsdato
28/04/23

Publiseringsdato
28/04/23

Forfatter
Admin

Antall visninger
766

Å lage en nettside kan virke overveldende, men med dagens nettsidebyggere kan det gjøres enkelt og rimelig. Det finnes imidlertid mange alternativer på markedet, og det kan være vanskelig å vite hva man bør se etter. I dette innlegget skal vi gå gjennom hva du bør vite om nettsidebyggere, samt hvilke tjenester som vi anser som de beste for å lage en nettside.

Nettsidebyggere – Hva bør du se etter?

Når du skal velge en nettsidebygger er det flere ting som kan være viktig å se etter. Her er noen faktorer som kan være verdt å vurdere:

  • Enkelhet: Hvor enkelt er det å bygge en nettside med verktøyet? Hvis du ikke har erfaring med nettsidebygging kan det være lurt å velge en plattform som tilbyr enkle dra-og-slipp-funksjoner.
  • Funksjonalitet: Hva slags funksjonalitet trenger du på nettsiden din? Trenger du for eksempel en nettbutikk, eller bare en enkel side med informasjon?
  • Pris: Hvor mye koster det å bruke nettsidebyggeren? Noen plattformer er gratis å bruke, mens andre kan ha månedlige eller årlige kostnader.
  • Kundeservice: Hvor god er kundeservicen til nettsidebyggeren? Hvis du skulle trenge hjelp, er det viktig å vite at du kan få rask og god hjelp.
  • De beste nettsidebyggerne – Våre anbefalinger

Basert på våre vurderinger, har vi valgt ut de fem beste nettsidebyggerne på markedet:

  1. Wix – Best for de fleste Wix er en allsidig nettsidebygger som passer for de fleste. Dra-og-slipp-funksjonaliteten gjør det enkelt å lage en nettside, og plattformen har et stort utvalg av maler å velge mellom. Wix har også egne abonnementer for nettbutikker, og det er enkelt å koble plattformen opp mot ulike CRM- og bookingsystemer.
  2. Webnode – Best for enkle sider Webnode er et godt alternativ for nybegynnere som ønsker å lage en enkel nettside. Plattformen tilbyr også smarte verktøy for SEO og markedsføring, samt enkle geo-baserte verktøy for å endre språk på nettsiden.
  3. Squarespace – Best for elegante design Hvis du ønsker en nettside med en elegant design, er Squarespace et godt alternativ. Plattformen har et stort utvalg av vakre maler å velge mellom, og det er enkelt å lage en nettbutikk med tilhørende nettsted og blogg.
  4. WordPress med Elementor og Astra-tema – Best for WordPress For de som ønsker å bruke WordPress, er kombinasjonen av Elementor og Astra-tema det beste alternativet. Elementor tilbyr en drag-and-drop funksjonalitet og gjør det enkelt å tilpasse designet på siden din, mens Astra-temaet er svært fleksibelt og optimalisert for SEO og brukervennlighet.
  5. Site123 – Best for kundeservice Hvis du verdsetter god kundeservice når du bygger din nettside, bør du sjekke ut Site123. De tilbyr 24/7 kundestøtte via chat, og plattformen er enkel å bruke med en drag-and-drop-funksjon og en rekke maler å velge mellom.

Uansett hvilken plattform du velger, er det viktig å huske på at en nettsidebygger kan være en god løsning for å komme raskt i gang med en nettside, men det kan også være begrensende når det gjelder funksjonalitet og tilpasning. Hvis du har mer spesifikke behov for din nettside, kan det være lurt å vurdere å leie en profesjonell utvikler eller lage nettsiden din selv ved hjelp av kode.

Hvis du har mer spesifikke behov for din nettside, kan det være lurt å vurdere å leie en profesjonell utvikler eller lage nettsiden din selv ved hjelp av kode. Dette vil gi deg mer frihet til å tilpasse nettsiden etter dine ønsker og behov, samt å legge til funksjonalitet som kan være viktig for nettsiden din.

Å leie en profesjonell utvikler kan være en god løsning hvis du har begrensede tekniske ferdigheter, eller hvis du ønsker å spare tid og få en nettside som er tilpasset dine spesifikke behov. En profesjonell utvikler vil kunne gi deg råd om hva som er best for nettsiden din, samt lage en nettside som ser profesjonell ut og fungerer optimalt.

Hvis du ønsker å lage nettsiden din selv ved hjelp av kode, vil dette gi deg den ultimate friheten til å tilpasse nettsiden din slik du ønsker. Men det krever også en del teknisk kunnskap og tid for å sette opp nettsiden. Hvis du har erfaring med utvikling eller er villig til å lære, kan dette være en god løsning for å få en nettside som er skreddersydd for dine behov.

Uansett hva du velger, er det viktig å huske at nettsiden din er et viktig verktøy for å markedsføre deg selv eller din virksomhet på nettet. Derfor bør du bruke tid på å finne den beste løsningen for nettsiden din, slik at den ser profesjonell ut og fungerer optimalt.

Konklusjon

Å velge riktig nettsidebygger kan være en utfordring, spesielt for de som ikke har mye erfaring med nettsideutvikling. Wix, Webnode, Squarespace og WordPress med Elementor og Astra-tema er alle gode alternativer å vurdere. Det er viktig å ta hensyn til funksjonalitet, design, pris og integrasjonsmuligheter når man velger en plattform. Men uansett hvilken plattform man velger, er det viktig å huske på at en nettsidebygger kan være begrensende når det gjelder funksjonalitet og tilpasning. Hvis man har spesifikke behov for sin nettside, kan det være lurt å vurdere å leie en profesjonell utvikler eller lage nettsiden selv ved hjelp av kode.