Publiseringsdato
28/04/23

Sist oppdatert
28/04/23

Forfatter
Steffen Fonvig

Antall visninger
888

Publiseringsdato
28/04/23

Publiseringsdato
28/04/23

Forfatter
Steffen Fonvig

Antall visninger
888

One.com er en dansk webhotelltilbyder som tilbyr tjenester innenfor domene og webhotell. Selskapet ble etablert i 2002 under navnet B-one og er nå en av de største webhotelltilbyderne i Europa. One.com tilbyr tjenester til over 1,5 millioner kunder i 149 land.

I vår test av webhotell hadde One.com den raskeste lastetiden og 100% oppetid. De tilbyr også 50-200 GB lagringsplass og har en døgnåpen engelskspråklig kundeservice med mulighet for dansk og norsk støtte. One.com er spesielt kjent for sin eksklusive WordPress-pakke, som inkluderer ferdiginstallerte design og utvidelser, samt gratis oppgradering til WordPress Pluss. I tillegg til dette tilbyr de også en rekke andre tjenester, som nettstedbygger og nettbutikk-løsning.

Som en del av sin satsning på å gi kundene best mulig ytelse og brukeropplevelse, tilbyr One.com også ferdiginstallert Performance Cache. Dette er en cache-løsning som skal sørge for raskere lasting av nettsider og økt ytelse. De tilbyr også eksklusive WordPress-temaer som skal gi nettsiden et profesjonelt og unikt utseende.

One.com har utviklings- og supportavdelinger lokalisert i Danmark og Dubai, noe som gir dem mulighet til å tilby støtte på flere språk, inkludert dansk og norsk. Dette, sammen med deres fokus på kundetilfredshet og brukervennlighet, gjør One.com til et godt valg for de som ønsker en webhotelltilbyder med god ytelse og support. Deres startpris er på kr 51.50/måned.