For de som er nye innen webutvikling og ønsker å lage sin egen nettside, kan det være overveldende å velge en hostingtilbyder. En av de mest populære hostingtilbyderne på markedet er PRO ISP, som tilbyr pålitelige og rimelige webhotelløsninger.

PRO ISP skiller seg ut fra konkurrentene med sin rimelige startpakke på kun kr 17.55/måned. Til tross for den lave prisen, imponerte PRO ISP oss i vår test med en oppetid på 99,952 % og en rask lastetid på 1,2 sekunder. Dette er absolutt en av de beste resultatene i vår test.

PRO ISP tilbyr også en enkel og rask installasjon av WordPress ved hjelp av cPanel og Softaculous. Dette gjør at du kan komme i gang med å bygge din nettside på en enkel og rask måte. I tillegg har PRO ISP en veldig god chatfunksjon og et høyt servicenivå, noe som gjør det enkelt å få hjelp om det skulle oppstå problemer.

For de som trenger ytterligere ytelse og lastetid, tilbyr PRO ISP også mer eksklusive pakker. Disse pakkene gir enda bedre hastighet og yteevne, men til en høyere pris. Uansett hva ditt behov er, har PRO ISP en løsning som passer deg.

PRO ISP har også en godt utviklet kunnskapsbase, med guider og artikler som gir svar på mange spørsmål som kan oppstå. Dette gjør at du kan finne svar på de fleste spørsmål uten å måtte kontakte support.

PRO ISP holder til i Stavanger og har nå over 40.000 fornøyde kunder. Siden deres oppstart i 2002 har de bygd opp en solid erfaring innen webhotell og tilbyr også domener, virtuelle servere og SSL sertifikater. PRO ISP tilbyr også nettsidebygger for design av hjemmesider.

Alt i alt kan vi varmt anbefale PRO ISP som en pålitelig og rimelig hostingtilbyder for nybegynnere. Med deres gode servicenivå, kunnskapsdatabase og gode pris på startpakken, er dette en av de beste hostingtilbyderne for nybegynnere på markedet.